Zwanger & Fit

De cursus ‘Zwanger & Fit’ is opgezet in nauwe samenwerking met Verloskundigen Praktijk Katwijk en een Bekken-/Cesartherapeute van Praktijk Beweegwijzer & Oefentherapie. In 10 lessen helpen we zwangere vrouwen om zich vanuit drie verschillende disciplines voor te bereiden op de bevalling en benutten we de positieve invloed van sporten op de zwangerschap. En wordt er een zwangerschapsmassage gegeven. Middels een terugkeer les wordt ook aandacht besteedt aan het traject na de bevalling door middel van bewegen, voedingsadvies en voorlichting over afvallen.

Fitnessinstructrice

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd fitnessinstructrice van Multisport. Haar fitnesslessen zijn afgestemd op de zwangere vrouw.

Bekken-/Cesartherapeute & Verloskundige

Een Bekken-/Cesar therapeute zal één van deze avonden wijden aan preventie van rug- en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap. Tijdens de partneravond zal een verloskundige uitleg geven over de bevalling, nuttige tips geven en vragen beantwoorden.

Kosten

De cursus Zwanger & Fit duurt in totaal 10 weken en kost €155,-.

  • Heeft u een aanvullende verzekering bij Zorg en Zekerheid? Dan kunt u wel tot € 100,- retour krijgen.

Cursusdagen

De cursus Zwanger & Fit start elke 10 weken en vindt iedere dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats.Schrijf je direct in!

Groepslessen

Bekijk alle