Waar wil jij meer over weten? Schrijf je in voor de presentatie!

Kennis is macht. Alleen als je wéét en begrijpt hoe iets werkt en functioneert, kun je iets veranderen. Op een goede en verantwoorde manier. Jouw gezondheid, jouw kennis, vinden wij bij Multisport belangrijk. Daarom geven wij speciale presentaties met informatie over uiteenlopende zaken. Heb jij last van pijntjes? Of  misschien heb jij wel last van stress of de overgang. Kom naar de presentatie en LEER!

Maandag 18 november 10.30-12.00 uur OF dinsdag 19 november 20.00-21.30 uur
GRATIS consult Triggerpoint. Van harte aan te bevelen voor mensen die (al langere tijd) last hebben van pijntjes.

Dinsdag 19 november 10.20 uur
Presentatie over de darmen.

  • Hoe zit je darmflora in elkaar
  • Welke voeding kun je beter vermijden in het algemeen
  • Welke voeding kun je beter vermijden bij klachten zoals: dunne ontlasting, verstopping, opgeblazen gevoel en buikpijn
  • Uitleg over pre- en probiotica
  • Uitleg over gefermenteerde voedingsmiddelen

Donderdag 21 november 10.15 uur

De overgang. Wat gebeurt er tijdens de overgang? Wat helpt je er doorheen? En welke supplementen zijn belangrijk. Een MUST om bij te wonen. Profiteer van de informatie en ga soepel de overgang door.

Donderdag 21 november 13.30 uur

Het dagelijks leven is druk. Er wordt een hoop van je verwacht. De stress in je lichaam bouwt zich op. En stress heeft helaas een negatieve uitwerking op het menselijk lichaam. Zowel lichamelijk als geestelijk. Tijd om de stress te verminderen dus! En dit is eenvoudiger dan je denkt. DUS:  Ervaar jij een hoop stress? Wil jij weten hoe je  stress kunt verminderen? Kom dan naar de presentatie!

Vrijdag 22 november 11.15 uur

GEZONDE LEVENSSTIJL. De Instagram pagina’s en Facebook Ads staan er vol mee. Maar WAT is gezonde voeding nou precies?  En hoe kun jij dit toepassen in je eigen leven én dus vol houden? Je leert het allemaal op  vrijdag 22 november om 11.15

Zondag 24 november 11.30

Je brein. Een mysterieus iets. “Op maandag begin ik met gezonder eten. Ik ga minder snoepen en zorgen dat ik mijn fruit en groenten binnenkrijg” Vervolgens… doe je dit niet. Herkenbaar? We WETEN heel goed wat we moeten doen, maar in de praktijk lijkt dit een stuk moeilijker (al dan niet onmogelijk soms). Hoe komt dit? Leer vandaag wat meer over dieetpsychologie, werking van het brein, gewoontes, eetdrift en meer. Versla jezelf!