Voedingsadvies

Je gezond en fit voelen heeft natuurlijk te maken met gezond leven, bewegen, maar ook met je voeding. Bij Multisport kunnen we je daar natuurlijk bij helpen!

Body Support

Body Support is een uitgebalanceerd voedings/bewegingsplan voor iedereen met overgewicht, diabetes 2, ondergewicht, topsport ambitie, depressie, burn-out of stress. Body Support is ontwikkeld in samenwerking met artsen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, sportdocenten en fitnessadviseurs.

In 10 weken leer je onder leiding van een Voedingsconsulent jouw levenswijze aan te passen en verander je jouw gedragspatronen m.b.t. voeding en bewegen. Door persoonlijk overleg wordt er na een uitgebreide anamnese een persoonlijk voedings- en bewegingsplan opgesteld, afgestemd op jouw doelstelling en leefpatroon.
Je zult versteld staan van de resultaten na 10 weken. Het gemiddelde resultaat in 10 weken is 9,2 kilo gewichtsafname en het maximale resultaat in 10 weken is 18 kilo gewichtsafname.

Personal Hormonal Profiling

Het klinkt als iets engs met hormonen, maar gelukkig is dat niet zo. Het is wel een methode om er jonger uit te zien, plaatselijk vet te verbranden en jezelf 24/7 fit te voelen!

Personal Hormonal Profiling geeft Personal Training een nieuw betekenis. De laatste jaren is er steeds meer onderzoek gedaan naar de rol die je hormoonhuishouding speelt op jouw leefstijl. Deze spelen een grote rol, in hoe jij je voelt, waar je vet opslaat en hoe jong je uitziet. Een Personal Hormonal Profiling Practicer maakt niet alleen een trainingsschema, maar ook een voedingsplan dat geheel aansluit op jouw huidige hormoon profiel.

Personal Trainer
Voedingadvies

Dit zeggen onze klanten

“In mei vorig jaar kwam ik voor het eerst na 30 jaar werken zonder baan te zitten. De grote vraag was voor mij hoe ga ik, naast het naar werk zoeken, een goede dagbesteding vinden. Ik wist niet wat ik met mijn vrije tijd aan moest. Toen ik bij Multisport de fit cursus zag, viel alles op zijn plaats. Werken aan je gezondheid leek mij een goede aanvulling. Ik dacht: “Baat het niet dan schaadt het ook niet.”

De insteek was voor mij niet om op dieet te gaan, daar ben ik zelf altijd erg sceptisch over. Toch heb ik gaande weg naast het sporten mijn complete voedingspatroon veranderd. Ik eet veel meer dan voor die tijd en geniet ook echt van elke maaltijd. Ik ben inmiddels 27 kilo afgevallen. Ik ben fit, heb meer energie dan ooit en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Sinds ruim een jaar ben ik nu werkzaam bij Defence for Children in Leiden. Eigenlijk de leukste baan, die ik tot nu toe heb gehad!

Achteraf kan ik zeggen, dat het mij alleen maar goede dingen heeft gebracht. Ik kan het iedereen aanbevelen. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar met de tips en coaching van Multisport ben je al een eind op weg!” – Karin Koemans

Neem contact op

Heb je voedingsadvies nodig om nog gezonder en fitter te worden? Neem dan contact met ons.