Mike

Mike Gordijn

Over mij

Mike
Personal Trainer

Mike

Personal Training betekend voor mij en klanten meer als alleen maar “trainen van het lichaam”.

Introductie

Mike Gordijn is een van MultiSports personal trainers. Alle trainers hebben de juiste certificaten en opleiding om trainingen te geven.

Sinds 4 jaar ben ik te vinden bij Multisport, waar ik vooral werkzaam ben als Personal Trainer.

Personal Training betekend voor mij en voor mijn klanten meer als alleen maar “trainen van het lichaam”. Door de jaren heen heb ik namelijk veel effect waargenomen op verschillende aspecten. Natuurlijk is objectief voor vooruitgang te zien, maar op sociaal gebied merk ik ook veel waardering en sommige klanten tonen meer zelfvertrouwen. Mijn mening is dat men alles kan waarmaken als de instelling juist is. Alles is bereikbaar, op alle gebieden die te maken hebben met sport.

Zelf ben ik altijd benieuwd wat het maximale is dat ik uit mijzelf kan halen en ik denk dat ik naast het trainen van mensen, in de toekomst werkzaam wil zijn op management gebied. Om zo de kwaliteit optimaal te maken van het bedrijf.

Als je mij de vraag zou stellen waar ik mijzelf het allerliefste binnen nu en 5 jaar zie staan, dan zou ik het liefste in het management zitten en dit afwisselen met Personal Trainingen.