Mario

Mario Heemskerk

Over mij

Mario
Personal Trainer

Mario

Mijn hart ligt bij Personal Coaching. daardoor is fitness is voor mij een “lifestyle” geworden.

Introductie

Mario Heemskerk is een van Multisports personal trainers. Alle trainers hebben de juiste certificaten en opleiding om trainingen te geven.

Fitness is voor mij een “lifestyle” geworden. Ik heb 3 jaar stagegelopen bij Multisport, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in het coachen. Mijn hart ligt bij personal coaching, maar het geven van een circuit of buikspierkwartier vind ik ook gaaf om te doen.

Ik ben dit werk gaan doen, omdat ik het leuk en interessant vindt om mensen te helpen met het behalen van hun doelen. Daarnaast vind ik fitness zelf en werken in de fitness een uitlaatklep naast het drukke schoolleven.

Ik studeer bij het HBO leiden en mijn studie is fysiotherapie. Dit is ook erg handig tijdens het lesgeven in de fitness. Je gaat de bewegingen van het lichaam in verschillende aspecten bekijken, dus dat kan ik meenemen als fitness instructeur. Ik heb ook 4 jaar Cios MBO gestudeerd, waarbij ik ook veel kennis heb opgedaan over het werk als personal coach. Ik heb op het Cios mijn fitness instructeur diplma gehaald en mijn personal coach diploma.