Kaj Gruijters

Over mij

Kaj
Personal Trainer

Kaj

Naast fitness-instructeur/personal trainer, ben ik er voor jou wanneer je (fysieke) klachten hebt

Introductie

Kaj Gruijters is een van MultiSports personal trainers. Alle trainers hebben de juiste certificaten en opleiding om trainingen te geven.

Mijn naam is Kaj Gruijters. Iedereen kent mij uiteraard van sportschool Multisport, waar ik al flink wat jaren als fitness-instructeur/personal trainer werkzaam ben. Ik hoop echter in 2019 aan de Hogeschool te Leiden af te studeren als fysiotherapeut. Voorafgaand aan deze HBO opleiding heb ik een sportopleiding aan het CIOS te Haarlem gevolgd. Ik heb mij daar gespecialiseerd in de vakken Fitness en Sportmassage.

Momenteel loop ik in mijn laatste (4e) studiejaar stage in het Alrijne ziekenhuis en doe ik de nodige ervaring op bij de afdeling hart- en longchirurgie.

Indien u fysieke klachten heeft, waardoor u niet (goed) kunt sporten, dan kan ik u wellicht helpen. We kunnen bijvoorbeeld samen een trainingsschema opstellen of aanpassen, of werken aan een verder herstel van een (sport)blessure. Uiteraard kunt u ook altijd bij mij terecht voor advies of verdere vragen. Schroom niet om mij bij Multisport aan te spreken en eventueel een afspraak te maken. Verdere informatie is uiteraard ook aan de bar van onze sportschool verkrijgbaar.