Over ons

Welkom bij Multisport

Bij sportschool Multisport in Rijnsburg ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod aan sport en wellness. Of je nu komt voor een intensieve work-out, of juist even wilt relaxen onder de zonnebank, Multisport biedt een ruime keus aan faciliteiten en mogelijkheden in een ontspannen sfeer.

Fitness

In onze fitnessruimte vind je alle apparaten voor een goede, afwisselende training. Cardiofitness, maar ook krachttrainingsapparaten zijn hier in een veelvoud aanwezig. Onze professionele fitnessinstructeurs helpen u graag met een persoonlijk trainingsschema, aangepast aan het voor jouw gewenste resultaat.

Groepslessen

Dagelijks worden er diverse groepslessen gegeven door onze sportinstructeurs. Hierbij is er keus uit de lessen van het populaire Les Mills programma, alsmede freestyle lessen die zorgvuldig door onze sportpro’s zijn samengesteld. In de ochtend, in de namiddag en ’s avonds zijn elke dag weer lessen te vinden voor jong en oud.
Ook zijn er cursussen te volgen, zoals ‘Fit na de Bevalling’ en diverse outdoor (personal) trainingen.

Wellness

Bij Multisport kun je zich zowel inspannen als ontspannen, dankzij ons ruime aanbod aan wellness faciliteiten. Er zijn twee zonnestudio’s, een kapsalon, een horecaruimte en een terras aanwezig binnen ons centrum. De kleedkamers zijn voorzien van een sauna en douches.

Neem vrijblijvend een kijkje in ons prachtige sportcentrum en laat je overtuigen. Onze medewerkers heten je van harte welkom! Ben je al overtuigd? Schrijf je dan direct in!

Groepslessen

Bekijk alle

Openingstijden

Iedere dag geopend
Ma-Vrij 07:00 t/m 22:00 uur
Za 08:00 t/m 13:30 uur
Zo 08:00 t/m 13.00 uur