Nieuwsbrief

Samen sterker?

Steun, begrip, heel veel kracht. Interesse en oprechte aandacht. Deze woorden kenmerken de afgelopen weken. Wij zijn je dankbaar. Wij wilden je dan ook koste wat kost zo veel mogelijk tegemoetkomen in deze moeilijke tijd, de beslissing om de incasso’s stop te zetten was dan ook snel gemaakt. Vol enthousiasme en goede moed hebben wij als team achter de schermen keihard geprobeerd om zoveel mogelijk voor je te kunnen blijven betekenen. Om je te kunnen blijven begeleiden. Want dit is ons dagelijks streven. Onze passie. Wij hoopten in mei weer open te kunnen gaan, maar helaas is dit niet het geval. En dus komen wij nu op het punt dat wij het zonder jou niet meer gaan redden. Wij leggen dit graag aan je uit.

 

 

“Geld van de overheid, een vergoeding van 90% voor je personeel, geen banen zullen verloren gaan en geen enkel bedrijf zal door Corona omvallen.” Was het allemaal maar zo eenvoudig. Er is nog veel onduidelijkheid over de aangevraagde NOW, de hoogte hiervan en de voorwaarden omtrent deze vergoeding. Aangezien onze vaste kosten door blijven lopen, en wij een manier moeten vinden om het hoofd boven water te houden om het voortbestaan van Multisport te kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt om eind april de helft van het lidmaatschap te incasseren. Wij zijn echter druk aan het nadenken hoe wij je later in het jaar kunnen compenseren. Wij begrijpen dat wij een beroep doen op je loyaliteit en dat het niet niks is wat wij van je vragen. Alleen op deze manier kunnen wij  in de toekomst weer met elkaar samenkomen in de mooiste sportclub van de bollenstreek. Sporten is namelijk zoveel meer dan alleen bewegen. Van het werken aan een killerbody tot een heerlijke uitlaatklep en van een gezond lichaam en een scherpe geest tot zelfverzekerdheid en nieuwe vrienden. Voor iedereen binnen Multisport.

 

Vragen
Wij hopen je middels deze E-mail voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je nog vragen dan kun je ons natuurlijk altijd mailen. (info@multisportbv.nl)
Wij danken je bij voorbaat voor je begrip.

Wij hebben deze nieuwsbrief naar ieder lid gemaild. Heb jij hem niet ontvangen, maar wil je voortaan wel onze mailings ontvangen? Stuur dan een mailtje met jouw E-mail adres naar info@multisportbv.nl

Met vriendelijke groet,

Team Multisport

 

“Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en dapper genoeg om het te vragen”