AFVALLEN EN LEKKER IN JE VEL?🔥
Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je (nog) niet bij ons sport.

en
.

Wil jij lekker in je vel zitten, wat kilootjes kwijt of op een gezonde manier aankomen of juist op gewicht blijven?
Start dan nu met MULTINUTRITION!

en
.

Via de eenvoudige App heb jij ruime keuze uit vele verschillende gerechten en krijg je voldoende calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten binnen.
Al je resultaten in één overzicht.
Met de wekelijkse evaluatie houd jij je doel voor ogen en blijf je gemotiveerd.
Benieuwd? Zij gingen je voor!

en
.

#1
22 augustus ben ik gestart met het voedingsplan Multinutrition. Mijn doel is in de loop van 12 weken 7 kilo af te vallen. Alex heeft een voedingsplan en sportschema voor mij opgezet waarmee ik mijn doel zou moeten kunnen bereiken. Via een handige app kan je kiezen uit heel veel heerlijke gerechten waardoor het echt heel makkelijk is vol te houden om gezond te eten. Buiten de groepslessen om ga ik nu ook 2 keer per week de fitness in. Dit is voor mij lastiger omdat ik het simpelweg niet leuk vind, maar dankzij de wekelijkse afspraken met Alex (wegen en meten) zie ik vooruitgang waar ik dan toch de motivatie uit haal om door te gaan. Ik ben nu in mijn 6e week en ben ruim 3 kilo afgevallen en centimeters kwijt. En nog belangrijker, ik voel mij fit en zit veel beter in mijn vel. Het werkt dus echt en ik ga er zeker mee door.

en
.

#2
Enkele weken geleden begonnen bij Alex om zowel mijn voedingspatroon en het sporten weer op te pakken. Het doel voor mij was voornamelijk bewust worden van mijn eetpatroon en een minder opgeblazen gevoel. Tot nu toe elke week een fijne meting, in 6 weken tijd 16 cm omtrek kwijt. Sommige momenten zijn even lastig, maar Alex weet altijd een positieve draai hieraan te geven waardoor de motivatie snel weer optimaal is.

en
.

Zeker een aanrader! Door met Multisport te werken aan mijn doelen heb ik deze op korte termijn binnen handbereik. Een sportschema aangepast aan je eigen mogelijkheden en wensen en herhaaldelijk samen aanpassingen maken waar nodig. Ook het werken met weekmeals is geweldig. Iedere week een schema aangepast aan jouw benodigde voedingswaarden. Steeds aanpasbaar aan jouw agenda. Waar veel programma’s werken met weinig en standaard eten werkt weekmeals met verrassende maaltijden en snel te bereiden met de duidelijke bereidingswijze. Ook bevat het een boodschappenlijstje zodat je in de supermarkt snel klaar bent! Ideaal als je week al redelijk volgepland is…
Kortom, zeker de moeite waard en Multisport complimenten voor de tijd en moeite die jullie erin steken om mensen persoonlijk hierin te begeleiden.