Multifit

Praktijk Multifit is een biologische beautysalon op de eerste etage van de sportschool.
Bij praktijk Multifit werken we met S.P.A. (Societé Provençale d’ Aromatherapie)
Dit merk is volledig biologisch en Fairtrade gecertificeerd. Het conserveringsmiddel wat de producten bevatten, zijn etherische oliën. Deze etherische oliën zijn de meest natuurzuivere etherische oliën die er te verkrijgen zijn. Deze etherische oliën hebben allemaal hun eigen specifieke werking. Zo kan er dus heel gericht en therapeutisch een probleem worden aangepakt. Bijvoorbeeld couperose, rosacea, acné, maar ook pigmentvlekken of rimpels.

In welke gezichtsbehandeling je ook kiest, er zit standaard een bindweefselmassage in verwerkt. Dit omdat het de huid goed ontvankelijk maakt voor de werkzame stoffen die de producten bevatten.

Met S.P.A. Kun je crèmes en serums en maskers op maat laten mengen, helemaal geënt op jouw specifieke huidtype.

Ook kun je bij praktijk Multifit terecht voor andere behandelingen, o.a. Sportmassage,dit is een massage waar er diep op de spier wordt gewerkt. Aromamassage is een vorm van massage waar er meer op de huid wordt gewerkt, dit voelt iets meer ontspannen aan. Bindweefselmassage werkt goed als afslankmassage en werkt verstrakkend. Hotstonemassage is een fijne behandeling voor in de winter. Indian Head-massage werkt goed als remedie voor hoofdpijnklachten.
wimpers/wenkbrauwen shapen en verven, gezicht ontharen met touw, wimperlifting, Lash Botox. Etc.