Kapsalon

Sinds 17 september 2013 is de Kamer van de Kapper gevestigd in de sportschool Multisport. Nu hoor ik je denken een kapsalon in een sportschool? Ja echt wel! Wij, Gertjan en Jenny, hadden al jaren een kapsalon in Katwijk en waren toe aan een nieuwe uitdaging.

De toenmalige eigenaar van Multisport kwam met het idee om een kapsalon te openen in de sportschool. Een compleet nieuw concept waarbij het natuurlijk de vraag was of het wel ging werken. ‘Waar beginnen jullie aan?’ kregen we dan ook vaak genoeg te horen. En eerlijk is eerlijk, het was ook best een spannend avontuur. Inmiddels is de Kamer van de Kapper niet meer weg te denken uit te sportschool.

De kapsalon is destijds opgestart met onze inmiddels geweldige rechterhand Sabine. Na een succesvol jaar vertrokken ook Gertjan en Jenny naar de Kamer van de Kapper. Het is wel duidelijk, soms moet je even uit je comfort zone treden en kan er iets moois ontstaan. Vast klanten, mensen van buitenaf maar ook steeds meer sportschoolfanaten hebben hun weg gevonden naar de Kamer van de Kapper.

Het is een kapsalon met zeer ervaren vakmensen voor wie de klant centraal staat. Dit uit zich in de persoonlijke aandacht en tijd die aan de mensen wordt besteed. Goede kappersbehandelingen, een dolletje maar ook een luisterend oor, bij de Kamer van de Kapper vind je het allemaal!

Openingstijden van de Kamer van de Kapper zijn:

  • Maandag 08:30 – 17:30 uur
  • Dinsdag  GESLOTEN
  • Woensdag 08:30 – 17:30 uur
  • Donderdag 13:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag 08:30 – 17:30 uur
  • Zaterdag 08:30 – 12:30 uur

Bel direct voor een afspraak met: 06 – 57 43 22 65. Volg de Kamer van de Kamer ook op Facebook.