Sporten voor scholen

Een school vol met gezonde en fitte leerlingen… Dat is wat iedereen wil. Toch is er niet voor iedere school een sportlocatie beschikbaar, waardoor er te weinig tijd aan sportactiviteiten wordt besteed. Kom, onder professionele begeleiding, met de hele klas sporten bij Multisport!

Persoonlijke begeleiding

Sporten is persoonlijk. De ene leerling doet het zonder moeite en ander loopt snel blessures op. Daarom wordt het sporten voor scholen gedaan onder begeleiding van een instructeur. Al onze instructeurs hebben de juiste certificaten en opleiding om de sportlessen op de juiste wijze te geven.

Combinatie les

Om het lesuur voor iedereen uitdagend te houden, combineren wij de groepslessen. Het lesuur bestaat uit Bodypump, RPM, XCO en Bodycombat.

Bodycombat

Bodycombat is de krachtige cardio-workout waarbij iedereen zich helemaal kan laten gaan. Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Op het ritme van de muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën en een superieure cardiofitness.

XCO

XCO is een veilige manier om spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren.

RPM

RPM is de indoor spinning-workout waarbij er op het ritme van krachtige muziek wordt gefietst. Samen met de leerlingen nemen we het op tegen het terrein en laten ons leiden door heuvels, over vlaktes en bergtoppen door tijdritten en intervaltraining.

Bodypump

Bodypump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepast met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals quats, presses, lifts en curls.

Sporten voor scholen

Kosten

Het sporten voor scholen kost €89,95 per lesuur waarin maximaal 30 leerlingen mee kunnen doen. Professionele begeleiding, verschillende sportieve elementen én natuurlijk fitte leerlingen. Meer informatie of vragen over het sporten voor scholen? Neem gerust contact met ons op.

Groepslessen

Bekijk alle