Cursus Body Support

Afvallen… Bijna iedereen is er dagelijks mee bezig. Er zijn mensen die bijna niets meer eten en denken dat een rondje lopen de beste workout is die er is. Daarentegen zijn er ook mensen die fanatiek iedere dag in de sportschool staan, maar ondertussen alle ongezonde voeding blijven eten. Het resultaat? Daar zijn de meeste niet tevreden mee. Jammer, want de afvalpoging wordt hierdoor al snel opgegeven. Afvallen doe je niet met alleen vaak trainen of alleen letten op je voeding. Afvallen is een combinatie van sporten en gezonde voeding, een combinatie waar onze professionals jou bij helpen.

Sporten en gezonde voeding

Hoe wij de juiste combinatie van sporten en gezonde voeding voor jou vinden? Het begint allemaal met de introductie met je coach. Samen stel je voor de eerste week een voedings- en sportschema op. Je krijgt namelijk iedere week een voedingsschema die bestaat uit 7 dagmenu’s en een handige boodschappenlijst! Super handig, zo weet je precies wat je voor de 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes van het dagmenu nodig hebt.

Drie manieren om af te vallen

Wil jij ook afvallen? En gezond en fit het nieuwe jaar doorgaan? Wij hebben drie speciale programma’s opgesteld die hiervoor zorgen. Zo bepaal je zelf wat het beste bij jouw lichaam en persoonlijke doelen past.

  1. Slimmer afvallen. Wil je op een gezonde manier gewicht verliezen? Doe mee met het programma ‘Slimmer afvallen’! Door de juiste combinatie van sporten en voeding merk je zelf dat je vetpercentage steeds verder daalt.
  2. Slimmer in balans. Weet jij alles over diëten? Ben jij al heel wat kilo’s kwijt? Dan is het nu kunst om dit vol te houden en in balans te blijven. Volg daarvoor het programma ‘Slimmer in balans’. Samen met je coach leer je om gezond te blijven eten en bewegen.
  3. Slimmer in vorm. Ben je nu echt klaar met die extra kilo’s? En wil jij aan de slag met het opbouwen van je spieren? Meld je aan voor het programma ‘Slimmer in vorm’. Aan de hand van op maat gemaakte eetschema’s train je je spieren met een lager vetpercentage.

Informatieavond en kosten

Ben jij benieuwd naar de Body Support cursus? Kom gerust bij ons langs! Wij vertellen je graag alles over de cursus en beantwoorden al je vragen. De kosten voor deze 10-weekse cursus zijn €250,- inclusief sporten. Speciaal voor leden biedt Multisport de Body Support cursus aan voor maar liefst €150,- exclusief sporten.

Wil je meedoen?

Schrijf je direct in

Groepslessen

Bekijk alle