Budosport

De karate stijl die daar word beoefend is Shotokan karate, een van de oudste en bekendste karate stijlen.

Ik zelf(Richard Pet) begon met les geven bij Sportschool”Rijnsburg”toen ik groene band had, ik kreeg toen een eigen groep kinderen van 10 tot 16 jaar. Dat was in 1990 zo ben ik begonnen met les geven bij de sportschool dus nu alweer 28 jaar geleden, in 1993 heb ik mijn 1ste Dan gehaald in het Shotokan en ben nu inmiddels 7de Dan Shotokan Karate, dat kwam omdat ik 4 tot 6 keer per week trainde.

En ook omdat ik al eerder met karate in aanraking was geweest namelijk het Kyokushin karate daar heb ik ook de 2ste Dan graad in.

Toen mijn leraar helemaal stopte met karate heb ik alles overgenomen bij de sportschool en gaf toen 4 keer les per week bij  Multisport.

Wij karateka’s doen vele wedstrijden mee, en hebben ook heel veel succes gehad. Op nationale en internationale niveau.

We hebben 5 Europese karatekampioenen en 2 Vice wereldkampioen ook nog 3 wereldkampioen op de sportschool rondlopen , maar ook bij de jeugd hebben we 6 Europese karate kampioenen rondlopen deze zijn allemaal opgeleid door Shihan Richard Pet.

Onze sportschool is aangesloten bij de Karatebond IBF , deze is weer aangesloten bij het N.O.C. N.S.F .

Zodra de leden lid worden van de bond zijn ze ook verzekerd voor ongevallen bij wedstrijden

Wilt u meer informatie over het karate bij Multisport dan kunt het invullen bij contact dan geef de Leraar snel een reactie terug.