• Blijf op de hoogte

Nieuws

YoungStarz: fitness for kids!

Sporten in de fitness op een jonge leeftijd? Multisport maakt het mogelijk voor kinderen van 7 t/m 11 jaar! Onze YoungStarz worden op een spelende en intensieve manier getraind, met als uitgangspunt kracht- en uithoudingsvermogen. Dit zorgt ervoor dat de kids op een leuke, sociale en gezellige manier werken aan vetverbranding, krachttoename en uithoudingsvermogen. Zij trainen op deze manier zowel lichaam, als geest.

Trainingen

De lessen worden altijd voorbereid, waardoor er veel afwisseling in lesstof is. In overleg met de ouders is het ook mogelijk om af en toe naar buiten te gaan voor een leuke work-out. Aan het begin van de lessen, zullen er ook leuke weetjes en feitjes worden doorgenomen met de kids. Want hoe zit het met eetpatronen (zonder daarbij over lijnen te beginnen)? Wat is het beste patroon voor de beweging? En wat doet het gebruik van mobiele telefoons en tablets met je lichaam?

YoungStarz-lessen

De indeling van de YoungStarz-lessen, komen er als volgt uit te zien:

  • Welkom, opening met leuke feitjes en weetjes;
  • Warming-up;
  • Krachttraining;
  • Spelvorm & Brainpower;
  • Cooling-Down & afsluiting.

De trainingen duren 45 minuten en worden gegeven op vrijdagmiddag tussen 16:15 – 17:00 uur, onder leiding van Mariëlle van Delft. De 10-weekse cursus YoungStarz kost €69,95.

Kick-off eerste training: 1 september

De eerste training van YoungStarz, wordt op vrijdag 1 september 2017 gegeven. Meedoen? Neem contact met ons op!