• Blijf op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Vacature instructeur // Personal Trainer

Nieuws

Vacature instructeur // Personal Trainer

Multisport zoekt per augustus een nieuwe instructeur // Personal Trainer. In eerste instantie voor +/- 20 uur. Je werkt voornamelijk als instructeur, maar we geven je alle mogelijkheden om door te groeien naar de functie Personal Trainer. Multisport bevindt zich in het hogere segment en daarom zoeken we gecertificeerde instructeurs // Personal Trainers!

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van leefstijlbegeleiding, sportonderwijs en voorlichting over een gezonde leefstijl aan de hand van het aanbod aan leden binnen en buiten de club. Daarnaast stel je testen op, die je uitvoert en toelicht en stel je trainingsschema’s samen binnen de geldende aanpak van de sportschool. Verder corrigeer je leden op de uitvoering van de oefening, zorg je dat ze enthousiast blijven en zie je toe op de veiligheid en het naleven van onze huisregels. En houd je de sportzaal op orde, controleer je het apparatuur, ruim je gebruikte materialen op en onderhoud je ze, zodat de zaal verzorgd achterblijft. Signaleer je klachten of tekortkomingen? Dan staan wij open voor voorstellen voor verbeteringen of oplossingen. Daarnaast: bewaak je de kwaliteit, houd je lesstof actueel, blijf je op de hoogte van ontwikkelingen, zoek je naar innovatieve trainingen en trainingsmiddelen, ben je bereid een nieuwe opleiding te volgen, promoot je acties en voer je het vastgestelde commerciële beleid uit. Dit beleid bestaat uit het nastreven en behalen van vastgestelde doelen betreft klanttevredenheid en het bevorderen van de groei van Multisport.

Wat zoeken wij?

 • Iemand met alo, sportmanagement, sportkunde, cios of andere relevante opleidingen, vele diverse certificaten, fitvak A+B+ Personal Trainer, overload world wide, NASM, chivo.
 • Een super enthousiaste trainer(ster)
 • Iemand met een brede interesse en een gezonde basiskennis op het gebied van sport- en bewegingsleer, voedingskunde, sportmedisch herstel en coaching vlak. Daarnaast ben je bereid om je verder te ontwikkelen en specialiseren.
 • Flexibel inzetbaar.

Wij bieden jou

 1. Een goede werksfeer
 2. Leuke collega’s
 3. Leuke baan met uitzicht op een vast dienstverband
 4. Gratis trainingsmogelijkheden
 5. Interne en externe opleidingsmogelijkheden
 6. De mogelijkheid om door te groeien