• Blijf op de hoogte

    • Home
    • Nieuws
    • FUNXTION, de nieuwe manier van fitness!

Nieuws

FUNXTION, de nieuwe manier van fitness!

Fietsen, trainen met gewichten, hardlopen op de loopband… Eigenlijk doorloop je iedere keer dezelfde routine wanneer je bij Multisport komt fitnessen. Je bent vaak alleen en weet niet precies hoe jij je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Natuurlijk zijn wij er altijd om je te begeleiden, maar nu maken wij je fitness oefeningen extra uitdagend met FunXtion. Dé leukste manier van fitness!   

Persoonlijke fitnessdoelen

FunXtion is van mening dat fitheid op een speelse en leuke wijze moet worden bereikt. Hierdoor houd je plezier in het sporten en motiveer je jezelf om de gestelde fitnessdoelen te halen.

Samen trainen

Het in je eentje doorlopen van je fitnessroutine wordt al snel saai. Samen trainen is natuurlijk veel leuker. Het stimuleert je en houd je scherp. Onze nieuwe apparaten bevatten trainingen die je zowel samen met andere sporters als alleen kunt doen.

160817_FunXtion_1

Sportieve voortgang

Sporten motiveert als je wordt uitgedaagd. FunXtion heeft daarom meerdere uitdagingen ontwikkeld, waarmee je zelf je voortgang bijhoudt en controleert. Je score kan je zelfs uploaden naar Facebook of andere FunXtion Challenge scoreborden.

5_Funxtion

Download de app

FunXtion is een interactieve manier van fitnessen, daar kan een app natuurlijk niet bij ontbreken. Wil jij alvast weten hoe de app van FunXtion eruitziet en wat je er allemaal mee kunt? Download de app My FunXtion in de App Store of op Google Play.