• Blijf op de hoogte

Nieuws

Fitte mama

Doe jij ook mee met Fitte Mama’s?

Ben je net bevallen en wil je als ‘Fitte Mama’ de dagen doorbrengen? Doe mee met onze cursus Fitte Mama’s. Een cursus waarin jij als kersverse moeder centraal staat en waarbij wij inspelen op de klachten die tijdens deze periode een rol kunnen spelen.

Betere fysieke en mentale conditie

De cursus Fitte Mama’s is tot stand gekomen i.s.m Verloskundigen Praktijk Katwijk en een Bekken-/Cesartherapeute van Praktijk Beweegwijzer & Oefentherapie. De cursus is speciaal ontwikkeld voor moeders die net de bevalling achter de rug hebben. Naast dat de cursus de juiste stap is naar een betere fysieke en mentale conditie na de bevalling, kunnen de oefeningen zorgen voor vermindering van o.a. de volgende klachten:  
  • Bekken instabiliteit
  • Schouderklachten
  • Urine verlies na de bevalling
  • Postnatale klachten
  • Rug en nekklachten door verkeerd tillen
  • Overgewicht na de bevalling

Ervaren gediplomeerd fitnessinstructrice

Natuurlijk worden de lessen gegeven door een ervaren en gediplomeerd fitnessinstructrice. Zij wordt tijdens deze cursus bijgestaan door een Bekken-/Cesartherapeute. Lijkt het je effectief en leuk om met de cursus mee te doen? Dat is mogelijk vanaf 6 weken na de bevalling. Houd hierbij rekening dat dit de periode is, gebaseerd op het feit dat zich geen complicaties of contra-indicaties hebben voorgedaan.

Kosten cursus Fitte Mama’s

De cursus Fitte Mama’s duurt in totaal 2 maanden en kost €155,-. Heb je een aanvullende verzekering bij Zorg en Zekerheid? Dan kun je tot wel €100,- retour krijgen!

Meld je direct aan

Meedoen met de cursus? Meld je dan direct aan! De cursus vindt plaats op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. En weet je wat het leuke is? Elke donderdagavond vindt er een doorstroom plaats, zodat je wekelijks kunt instappen en direct mee kunt doen. Zien wij je aanstaande donderdag?

Mocht je nog vragen hebben over de cursus Fitte Mama’s of twijfel je aan je deelname door complicaties? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden.