• Blijf op de hoogte

    • Home
    • Nieuws
    • Cursist Body Support: “Ik ben nu meer dan 25 kg afgevallen!”

Nieuws

Body Support

Cursist Body Support: “Ik ben nu meer dan 25 kg afgevallen!”

De cursus Body Support van Multisport is een groot succes. Dagelijks zijn verschillende cursisten bezig met de strijd tegen de kilo’s en het werken naar hun doel. Naast dat wij alle resultaten zien, zijn wij benieuwd hoe onze cursisten naar de cursus kijken. Een van de cursisten deelt de ervaringen met Body Support.

Body Support Slimmer afvallen

Ik heb voor de cursus Body Support Slimmer afvallen gekozen, omdat het mij aansprak vanwege de gevarieerde en makkelijke menu’s. Ik werd extra enthousiast, omdat mijn zus de cursus met succes is gaan volgen en de cursus voor een gedeelte vergoed wordt door de verzekeraar. Mijn doel was op een verantwoorde manier kilo’s kwijt te raken. Mijn doelen stelde ik bij iedere 5 kg die ik afviel bij. Natuurlijk had ik een doel om 25 kg af te vallen, maar dat leek onhaalbaar!

Gemotiveerd door de coaches

Door iedere week nieuwe menu’s te krijgen en gemotiveerd te worden door 1 van de coaches tijdens het sporten en de wekelijkse weegmomenten, is stoppen geen optie! Het sporten en de menu’s zijn heel goed vol te houden en voor een ieder haalbaar.

Mijlpalen met sprongen vooruit

Mijlpalen zoals je conditie met sprongen vooruit te zien gaan en 10, 20 en 25 kg af te vallen, zijn wel echte trotse momenten! Door mij op te trekken aan mijn zus, maar ook door andere Body Supporters te spreken en met elkaar te vergelijken, word je razend enthousiast. Met je eigen enthousiasme steek je nog meer mensen aan waardoor je het gevoel hebt dat je samen de ‘strijd’ aangaat.

Snel conditie opbouwen

Wat ik zo snel mogelijk wil vergeten is eigelijk het beginnen aan iets nieuws, in een nieuwe omgeving en zonder conditie, dat was het moeilijkste. Echter bouw je heel snel je conditie op en voelde ik mij welkom bij Multisport.

De drive om door te gaan

In 15 maanden tijd ben ik nu meer dan 25 kg afgevallen, maar de drive is er om door te gaan. Graag wil ik nog 10 kg afvallen. Voor diegene die nog twijfelen wil ik alleen zeggen… Wat is nou 10 weken op een mensen leven?! Na die 10 weken voel je jezelf een veel fitter mens!
I’m not dieting, I’m changing my lifestyle!

Start vandaag nog met Body Support

Wil je ook graag kilo’s kwijtraken, maar lukt het je niet om de motivatie vast te houden? Laat het ons weten en meld je snel aan voor de cursus Body Support. Ideaal, want je kunt iedere dag starten!